naszkicuj wykres podanej funkcji. zbadaj monotoniczność podanej funkcji i podaj,
maja23: naszkicuj wykres podanej funkcji. zbadaj monotoniczność podanej funkcji i podaj, dla jakich
argumentów funkcja ta przyjmuje wartości dodatnie.
13 lis 14:15
J :
| | 1 | |
.. rysujesz f(x) = |
| i przesuwasz o wektor: v = [5,2] ... |
| | x | |
13 lis 14:18
13 lis 14:22
13 lis 15:45
Janek191:

Odczytaj z wykresu
13 lis 15:49
daras: ona nie widzi i nie umie czytać tylko prosić umi = przypadek beznadziejny, nierokujący poprawy
14 lis 08:51