matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Okręgi... pomoże ktoś?:)
:):
czy okręgi (x+3)
2
+ y
2
=4 i (x+1)
2
+ y
2
=9 mają dwa punkty wspólne?
15 lis 20:17
Aza:
S
1
( −3,0) r
1
= 2 S
2
(−1,0) r
2
= 3 teraz zobacz tu
473
i dasz radę .......
15 lis 20:27