matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o sprawdzenie
Kiryoku:
ln x
(1/ x *x)−(lnx*1)
1−lnx
f(x)=
+e
x
2
=
=
+ 2xe
2
x
2
x
x
2
x
2
Czy te rozwiązanie jest poprawne
11 lis 17:18
Kiryoku:
Naprawdę, proszę o pomoc. Jeżeli jest źle, dobrze byłoby określić w którym miejscu
11 lis 17:42