matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy !!!!!!!!!
paula 1223:
oblicz a) 10
log17
b) 5
1−loga
5
3
c)27
loga
3
2
d) 2
1+loga
4
5
11 lis 15:10
J :
a) = 17
11 lis 15:11
J :
5
b) =
3
11 lis 15:12
J :
c) = 8
11 lis 15:13
J :
d) = 2
√
5
11 lis 15:16