matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
witam prosze o pomoc.
Paulina:
witam prosze o pomoc. Wyznacz różnicę zbiorów A'B ; B'A jesli: a) A = { 1,2,5,6,7} B = { 0,3,6,8,9} b) A = { 1,2,3,4,5} B = { −1,0,1,2,3,4,5,6,7}
10 lis 20:31
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1059.html
10 lis 20:33