prosze o pomoc
Paulina: prosiłabym o rozwiazania zadań z pierwiastków i potęg. Bardzo prosze o pomoc
a). 23 + 22 =
b) 32 * 3 =
c) 15 * 16 =
d) ( 32)2 =
e) √2 * √2=
f) √2 przez 2 = <−−− to jest ułamek
g) 3 * √9 =
h) (√8 trzeciego stopnia)2
10 lis 20:14
Janek191:
To takie proste

a ) ... = 8 + 4 = 12
b) 3
2*3 = 3
2 + 1 = 3
3 = 27
c) 1
5 *1
6 = 1* 1 = 1
d) ( 3
2)
2 = 9
2 = 81 lub ( 3
2)
2 = 3
2*2 = 3
4 = 81
10 lis 20:18
Eta:
10 lis 20:19
Paulina: dziekuje, a pierwiastki?
10 lis 20:20
Janek191:
Do której klasy chodzisz ?
10 lis 20:21
Paulina: do gimnazjum
10 lis 20:24