matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to zrobić ?
AQWE:
log
3
6
10 lis 19:11
Janek191:
log
3
6 = log
3
3*2 = log
3
3 + log
3
2 = 1 + log
3
2
10 lis 19:14
daras:
log2
0,30
= 1 +
≈ 1 +
≈ 1,63
log3
0,48
10 lis 19:30