wyrażenie
ilona: oblicz a= √148−14√3−7√3
10 lis 00:36
Eta:
(1−7√3)2=.........=148−14√3
to: a= |1−7√3|=7√3=..........
10 lis 00:38
Eta:
Poprawiam chochlika
a=|1−7√3|−7√3=.........
10 lis 00:40
Eta:
Żyjesz? czy dokończyłaś?
10 lis 00:48
Eta:
Z przyzwoitości .... należałoby coś odpowiedzieć, a nie tylko wrzucać zadania
10 lis 00:51
52: Eta ale po co, lepiej przepisać i iść spać, a nie się męczyć, pisać ...
10 lis 00:54
Eta:
10 lis 00:55
ilona: nie poszłam spać, robiłam inne zadania, po co od razu ten atak −.− 52 niestety nie jesteś
Bogiem ani czy wróżką, trochę wiary w ludzi, brak słów.
dziękuję Eta
10 lis 01:21
ilona: *ani
10 lis 01:21
52: ilona Zwracam honor.
I nigdy nie uważałem się za ... czy wróżką.
A i w ludzi uwierzę kiedy się do nich przekonam a to zazwyczaj trochę trwa, bo w dzisiejszym
świecie nie można tak łatwo każdemu ufać.
10 lis 01:25