matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze niech ktoś mi pomorze
karolka77225:
oblicz (√50−√32):√2
15 lis 18:18
Martuśś:
(
√
50
−
√
32
) :
√
2
=
√
25
−
√
18
= 5 − 3
√
2
17 lis 15:03
BiebrzaFun :
( √50 − √32 ) : √2 = √25 − √16 = 5 − 4=1
17 lis 16:27