matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ozzy:
(20−14*2
(
1/2))
1
/3+(20+14*2
(
1/2))
1
/3 Oblicz
9 lis 19:51
Metis:
9 lis 19:53
Eta:
(2−
√
2
)
3
= ....... = 20−14
√
2
3
√
(2−
√
2
)
3
+
3
√
(2+
√
2
)
3
= ............. =
4
9 lis 19:58