matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęgowanie, pomocy ?
MijaM:
co jeśli mam coś takiego 2
2
0
x 4
4
0
9 lis 16:35
Guef:
2
2
0 * 2
2
0 * 2
2
0 = 8
2
0 lub 2
6
0
9 lis 16:41
Guef:
sory ; / tak: 2
20
* 4
40
= 2
20
* 2
40
* 2
40
= 2
100
9 lis 16:47
Eta:
2
20
*2
80
=2
100
9 lis 17:15