matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
marlena:
przyprostokątna trójkąta prostokątnego mają długość 1i7. sinus najmniejszego kąta tego trójkąta jest równy a)
1
7
b)
p{2
5
c)u
√
2
{10} d)u{7}
√
50
8 lis 22:27
=:=:
√
2
sinα=
10
8 lis 22:37