matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
mena:
wyznacz tgα wiedzac ze sinα=
3
4
. pomocy pilne
8 lis 21:57
Gray:
cos
2
α = 1 − sin
2
α ⇒ ...
sinα
tgα =
=...
cosα
8 lis 22:03
Gray:
cos
2
α = 1 − sin
2
α ⇒ ...
sinα
tgα =
=...
cosα
8 lis 22:03