;)
undefined: Ma ktoś link gdzie można obejrzeć walkę Adamek vs Szpilka. Myślę, że każdy matematyk powinien
to zobaczyć.
8 lis 20:54
daras: ponoć w Krakowie można ale ja i tak wole tenis
8 lis 20:55
bezendu:
A jesteś matematykiem ?
8 lis 20:55
undefined: @nie jak większość z tego forum
8 lis 20:57
bezendu:
To czemu twierdzisz, ze każdy matematyk powinien to zobaczyć ?
To nie jest prawdą
8 lis 20:58
Lorak: bezendu, udowodnij
8 lis 21:47
bezendu:
p=1
q=0
p⇒q =0
:(
8 lis 21:50
Gray: Idąc z pomocą bezendu pytam: Czy istnieje matematyk, który z jakiegoś powodu nie powinien
oglądać walki Adamek − Szpilka?
8 lis 21:50
bezendu:
Oczywiście, że istnieje.
Teza undefined jest fałszywa.
8 lis 21:56
robinhoodzzielonymokiem: to nikt nie ma

bo bym też obejrzał choć nie jestem matematykiem?
8 lis 23:27
Mila:
Ja nie pragnę oglądać mordobicia. To powinno być zakazane.
8 lis 23:51
9 lis 00:06
undefined: @bezen8=> Skąd możesz to wiedzieć.
9 lis 00:10
9 lis 00:13
odkurzacz: ten 2 link działa ?
9 lis 00:14
odkurzacz: w 1 linku co jakiś czas pojawia się aby smsa wysłać

nie da rady oglądać bo się wyłącza
transmisja
9 lis 00:17
bezendu: działa
9 lis 00:17
odkurzacz: kurczę nie idzie mi coś
9 lis 00:20
odkurzacz: nie masz 3 linka

?
9 lis 00:21
odkurzacz: bo szukam i nie mogę znaleźć z góry dzięki.
9 lis 00:24
odkurzacz: nie ma nikt dobrego linku ? bo nie mogę nigdzie znaleźć a już walczą
9 lis 00:36
9 lis 00:56
odkurzacz: o dzięki w końcu

od 7 rundy mogę oglądać xd
9 lis 00:58
undefined: Gratulacje dla wszystkich którzy postawili na Szpilkę. ^^
9 lis 01:26