matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
Agnieszka:
(x
3
+2x−1)
2
=?
15 lis 17:00
M:
4 maj 17:44
Podstawy Geometrii:
(x
3
+2x−1)
2
=x
6
+4x
2
+1+4x
4
−2x
3
−4x=x
6
+4x
4
−2x
3
+4x
2
−4x+1
4 maj 17:50