matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
izaks:
Liczba log
3
√
3
9
√
27
jest ròwna
8 lis 12:59
J :
co jest w podstawie..?
8 lis 13:03
izaks:
3
√
3
8 lis 13:07
J :
2
2
7
7
... =
log
3
3
7/2
=
*
=
...
3
3
2
3
8 lis 13:10
izaks:
Dziekuje
8 lis 13:14