matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
lozon:
Wykresy funkcji f(x)=2
x
−
1
−3 oraz g(x)=log
3
(x+3)+k mają z osią OY ten sam punkt wspólny A. Oblicz k i podaj współrzedne punktu A.
6 lis 16:20
===:
f(0)=−2,5 zatem A=(0, −2,5) dalej sam
6 lis 16:58