5 lis 22:55
Eta:
Pisz tutaj treść zadań ( ja takich linków nie otwieram)
5 lis 22:56
Kacper:
Bezczelność. Nawet przepisać nie potrafi
5 lis 22:57
Andrzej89: Jestem na komórce trudno mi zachowac poprawnosc typu ułamki
5 lis 23:02
Andrzej89: Zbadaj ciągłość następujących funkcji
a) f(x)=x+(1/x)
b) f(x)=(x
2 −x
3)/(|x−1|)
c) f(x)=x−[x]
d) f(x)=[x]+[−x]
Określ funkcję f(x) w punkcie x=0 tak aby byla ona ciągła:
b) f(x)=x*sin(pi/x)
5 lis 23:14
Andrzej89: Potrzebne plis
5 lis 23:20
Andrzej89: Proszę
5 lis 23:31