matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
tech:
pomoże mi ktoś rozwiązać zadanie: log
√
3
(log
2
(log
3
x−1))=0
15 lis 15:46
Ergo:
√
3
0
=log
2
(log
3
x−1) 2
1
=log
3
x−1 log
3
x=3 x=9
15 lis 16:15
BiebrzaFun :
x=27
15 lis 16:43