logarytmy trudne ktoś pomoże ?
Kinia: log √120 + log √30 −log15 =
5 lis 18:18
Jolanta: znasz wzory ?
logab+logac= ?
5 lis 18:36
Kinia : nie

a mogłabyś pomoc ?
5 lis 18:37
Jolanta: =loga(b*c)
a logab−logac+loga(b:c)
5 lis 18:38
Jolanta: Chetnie pomoge ,po lewej stronie jeżeli klikniesz logarytmy masz wszystkie wzory i przykłady
zadań
5 lis 18:39
Kinia : nadal nic

przepraszam ale naprawdę długoo mnie w szkole nie było i nic nie rozumiem z tego
5 lis 18:40
Jolanta: to od poczatku 23=?
5 lis 18:41
Jolanta: Zartrujesz sobie ,nie umiesz potegować ? to 2klasa gimnazjum
5 lis 18:48
Jolanta:
5 lis 19:17