matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podzielnosc
kiss:
Dla podanej liczby n wskazać największą liczbę całkowitą nieujemną k, dla której liczba n jest podzielna przez 4
k
n=1112854710
2
5 n= 285470004
1
9
3 lis 20:57
kiss:
miało być: n=1112854710
25
n= 285470004
19
3 lis 20:58