matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
LOgarytmy
Sylwiuska1003:
Oblicz: log
2
6+ log
2
12 + log
2
4/9 = ? log
7
17 − log
7
2
√
7
= ?
3 lis 18:32
Sylwiuska1003:
proszę
3 lis 18:41
ania:
log2(6*12*
4
9
) = log2 32= log 2 2
5
=5
log7(17:2
√
7
) = ...
3 lis 21:14
sylwiuska1003:
Dziękuję
4 lis 09:32