matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznaczenie Y
Magik:
Proszę o sprawdzenie −e
−y
=e
x
+C /ln() y=x+ln(C)
3 lis 18:06
Gray:
Nie. e
−y
= −e
x
+C /ln −y=ln(C−e
x
} y=−ln(C−e
x
). Skąd takie równanie?
3 lis 18:42