matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Macierze
XXjakubXX:
http://www4a.wolframalpha.com/Calculate/MSP/MSP89581g0cgc37d06be7e600004537hia81b38adb7?MSPStoreType=image/gif&s=42&w=210.&h=57.
Proszę o rozwiązanie równania macierzowego
3 lis 17:37
XXjakubXX:
Rownanie macierzowe
3 lis 17:48