matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
policzmy to razem..
daras:
1 + 2 = 3 1×2 + 2×3 + 3×4 = 4×5 1×2×3 + 2×3×4 + 3×4×5 + 4×5×6 = 5×6×7 1×2×3×4 + 2×3×4×5 + 3×4×5×6 + 4×5×6×7 + 5×6×7×8 = 6×7×8×9
3 lis 16:14