| x2 − ( x2 − 5 x + 9) | 5x − 9 | |||
f(x) = | = | = | ||
| x + √x2 − 5 x + 9 | x +√x2 − 5x + 9 |
| |||||||||||
= | |||||||||||
| 1 + √ 1 −5x + 9x2 |
| 5 − 0 | 5 | |||
lim f(x) = | = | |||
| 1 + √ 1 − 0 + 0 | 2 |
| 1 | 1 | 1 | cos x | 1 − cos x | ||||||
f(x) = ( | − | ) = | − | = | = | |||||
| sin x | tg x | sin x | sin x | sin x |
| 2 sin2 x2 | sinx2 * sinx2 | |||
= | = 2* | = | ||
| sin x | sin x |
|
| |||||||||||||||||||||||||||
= 2* | * | |||||||||||||||||||||||||||
| x |
| 1*1 | ||
lim f(x) = 2* | *0 = 0 | |
| 1 |
| 2sin2(0,5x) | ||
f(x)= | = tg(0,5x) | |
| 2sin(0,5x)*cos(0,5x) |