matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
Ilona:
poparcie dla partii X w marcu 2008 wynosiło 24 %, zas we wrzesniu 2008 30%. partia X odnotowala wzrost poparcia o ....
2 lis 19:22
Janek191:
30 % − 24 %
6 %
1
=
=
= 0,25 = 25%
24 %
24 %
4
2 lis 19:27