matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jerey:
(z−i)
−
=z
−
−i
−
czy (z−1)
−
=[(x+yi)−i]
−
=x−yi+i?
2 lis 19:00
Kacper:
Piszesz dwie różne rzeczy raz z−i czy z−1?
2 lis 20:18
jerey:
z−i* miało być. chodzi mi jak rozpisac sprzężenie (z−i)
2 lis 20:41