matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
Magda:
wiedzac ze xy=3 oraz x
2
+ y
2
= 10 oblicz x
4
+ y
4
2 lis 15:43
ICSP:
x
4
+ y
4
= (x
2
+ y
2
)
2
− 2(xy)
2
= ...
2 lis 15:44
Eta:
2 lis 15:44
Magda:
Dziękuję
2 lis 15:47