matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PRAWDOPODOBIENSTWO KLASYCZNE
AGA:
Wiadomo,że P(A)=0,7 , P(B)=0,8 ,P(A∩B)=0,6 oblicz P(A ∩ B), P(A ∩ B )
2 lis 08:11
Janek191:
Popraw treść zadania
2 lis 08:33