matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz sumę największej i najmniejszej z tych liczb
eli:
mediana trzech liczb jest równa 4 a ich średnia arytmetyczna jest równa 5 oblicz sumę największej i najmniejszej z tych liczb
1 lis 12:00
roxi:
x,4,y ,m=4
x+4+y
=5 to x+y=11
3
1 lis 12:09