matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
Ela:
(−15/4) *(−2,5)*35/6 * (−6)* 4/7 *2=
31 paź 12:41
Ela:
pomoze ktooooośśśśś
31 paź 16:44
lama:
15
5
35
4
75
8
−
* (−
) *
* (−6) *
* 2 =
*(−35) *
=
4
2
6
7
8
7
75*(−35)
= −375
7
31 paź 22:19