matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby wym
Ela:
Ze zbioru wypisz liczby wymierne A={−13 ;1 ; 12,1:1,1 ; −0,(31) ; −1/3 ;√3 ;√1} B={−0,1(21) ; −√25 ; −√9/16; (√3)/3 ; −∛27 ;2π }
31 paź 12:38
daras:
http://lmgtfy.com/?q=+Ze+zbioru+wypisz+liczby+wymierne
31 paź 16:21