matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f
Piotr Panga:
1
narysuj wykres funkcji f(x)=l
lx−4l−2l.
2
jak mam sie do tego przygotowac?
30 paź 17:49
Kacper:
1
1. f(x)=
x
2
1
2. f(x)=
|x|
2
1
3. f(x)=
|x−4|−2
2
1
4. f(x)=|
|x−4|−2|
2
30 paź 17:52
Piotr Panga:
i 4 wykresy?
30 paź 17:54
wejhril:
rysuje i mi nie wychodzi, podpowiedzi?
30 paź 21:34