oblicz
Kinga :

oblicz pole korzystając z danych
29 paź 14:58
Hugo:

z siusa?
29 paź 15:00
ICSP: Trójkąt równoramienny. Kąt przy wierzchołku = 30
o
| | 1 | |
P = |
| * 3 * 3 * sin30o = ... |
| | 2 | |
29 paź 15:02
Hugo: ICSP pomogl bys mi z fizyką?
29 paź 15:08
Kinga : a całe obliczenia pomożecie mi
29 paź 15:21
ICSP: nie umiesz pomnożyć 4 liczb ? !
29 paź 15:27
J :
| | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 9 | |
P = |
| x*y = |
| 3*cos15o*3sin15o = |
| *9* |
| sin30o = |
| *sin30o = .. |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | | 4 | |
29 paź 15:30
J :
| | 1 | |
@ICSP .... wydaje mi się,że zgubiłeś: |
| ...  |
| | 2 | |
29 paź 15:37
ICSP: J wydaje mi się, ze policzyłeś pole tylko dla połowy trójkąta
29 paź 15:39
J :
....chyba "zmęczenie materiału"....

... pozdrawiam...
29 paź 15:41
J :
...patrzyłem już tylko na drugi rysunek ...
29 paź 15:42
ICSP: sugerowałeś się rysunkiem Hugo ?!
29 paź 15:44
J :
....tak...
29 paź 15:45
ICSP: Już wiemy dlaczego dostałeś błędny wynik
29 paź 15:47