obliczyc
xxxx: 4 1 1 2 3 4
− : ( −− − −− ) − ( −− − ( −− − −− )
5 6 5 9 8 3
14 lis 19:10
14 lis 19:13
Basia:
Chryste panie a co to jest ?
Czy to ma być:
45:(16−15) − (29−(38−43))
czy może
45: [ (16−15) − (29−(38−43)]
14 lis 19:14
xxxx: | | 4 | | 1 | | 1 | | 2 | | 3 | | 1 | |
|
| : ( |
| − |
| ) − ( |
| − ( |
| − 1 |
| ) ) |
| | 5 | | 6 | | 5 | | 9 | | 8 | | 3 | |
14 lis 19:21
Basia:
=
45:5−630 − (29 − 38 + 43) =
45*30−1 − 2*8−3*9+4*3*89*8 =
−24 − 16−27+9672 =
−24 −8572 = −24*72−8572
to już sobie policz
14 lis 19:27
xxxx: dziekuje ci bardzo Basia
14 lis 19:34