matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
ola:
3
4
9
x
−
1
*
*
*
*
*
*
=
4
3
16
1
4
****
potęga
x
3
28 paź 15:52
Piotr:
3
4
(
)
−1
=
4
3
28 paź 16:08
ola:
wyszło mi 1−x+
1
x
=−2 x≠0
28 paź 16:15