matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zapisz równanie w postaci potęgi.
fenomenelo:
5
1
0 + 3*5
8
− 5
9
+ 2*5
8
Zapisz równanie w postaci potęgi.
27 paź 19:33
===:
=5
10
27 paź 19:41
Janek191:
5
10
+ 3*5
8
− 5
9
+ 2*5
8
= 5
10
+ 5*5
8
− 5*5
8
= 5
10
27 paź 19:44