Majca
Loogik: Zmieszano dwa roztwory o stezeniach 17% i 2%. Otrzymano roztwor piecioprocentowy. Ktorego
roztworu bylo wiecej? O ile %?
27 paź 18:47
Mieczysław : Sram na to
27 paź 18:59
Mieczysław : Napisz, że się nie da rozwiązać cwelu
27 paź 19:01
Awelan: x − masa pierwszego roztworu
y − masa 2 roztworu
17% x + 2% y = 5% (x+y) /*100
17x + 2y = 5x + 5y
12x = 3y/:4
4x = y
Źle to jest xDDD
27 paź 19:02
Mieczysław :
27 paź 19:04
Awelan: Więcej jest roztworu 2%, o 400%
27 paź 19:06
Awelan:
27 paź 19:07
Awelan:
27 paź 19:09
Awelan : Jestem pedałem, przystojniaki
27 paź 19:09
Mieczysław: To chodź się bałamucić na sianku, maleńka. Lubię niedojrzałe dziewczynki.
27 paź 19:10
Loogik: Chłopcy, nie zapominajcie o mnie 3<
27 paź 19:13
Fallen Leaf : Co tu się wyprawia
27 paź 19:14
Awelan: Z takimi starymi oprychami nie uprawiam seksu...
27 paź 19:14
Nalewa: Dostaniecie bany!
27 paź 19:15
Fallen Leaf : Szkoda, musze zadowolić się Matiskiem
27 paź 19:16
Cwelan:
27 paź 19:16
Loogik: Nalewa, ja poproszę jednego
27 paź 19:18