matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funnkcja kwadratowa
Monika:
Wyznacz wartości b i c, dla których miejsca zerowe x
1
i x
2
funkcji f(x)=x
2
+ bx + c spełniają warunki: x
1
= 1, x
1
x
2
= −2
26 paź 19:49
Monika:
okej, zrobiłam
26 paź 20:58