Przedstaw graficznie równania i nierówności
Cisar: Przedstaw graficznie równania i nierówności
Wogóle nie trybię tych nierówności nie wiem co z czego itp. szukałem działu na
matematyka.pisz.pl lecz nie znalazłem. Pomoże ktoś wytłumaczyć takie zadanka
IxIx =
IyIy
Ix+yI = IxI + IyI
IyI≤ Ix−1I
Ix+yI + Ix−yI ≤2
x+IxI = y + IyI
26 paź 19:15
ELO: Sam byś się wysilił i zrobił te zadania bo wiesz, nic trudnego w nich nie ma. Jeśli już takich
przykładów nie potrafisz zrobić to nie wiem w ile % mierzysz na maturze

. Mogę Ci poradzić
abyś skorzystał ze wzoru: sin360 − sin360=sin359+1.
Pozdrawiam
26 paź 19:26
Cisar: Super wzór gonzo dzięki bardzo u ciebie maturka zapewne na 10 %
26 paź 19:30