matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
roznowartosciowa czy nie
kalisz:
x
f(x)=x arcsin
jest roznowartosicowa czy nie .prosze o pomoc
2
26 paź 15:40
M:
27 wrz 06:01
M:
16 wrz 18:30
P i P :
Nie jest różnowartościowa Np dla x=2 i x=−2 na tę sama wartość
16 wrz 19:35