matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
ola:
9x
3
+3=0
26 paź 15:31
jakubs:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1691.html
26 paź 15:32
ola:
9x
3
+3=0 9x
3
=−3
3
x
3
= −
9
1
x
3
= −
3
brak rozwiązania ?
26 paź 15:40
ZKS:
Dlaczego?
26 paź 15:53
jakubs:
26 paź 15:56