matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie, funkcje trygonometryczne
Karol:
tan
2
x =
1
3
26 paź 13:28
Karol:
tgx =
√
3
3
?
26 paź 13:40
J :
√
3
..lub tgx = −
...
3
26 paź 13:41
ICSP:
√
3
√
3
tgx =
lub tgx = −
3
3
26 paź 13:41