−y+2 | ||
arcsin3x= | ||
6 |
−y + 2 | ||
3x = sin | ||
6 |
1 | −y + 2 | |||
x = | *sin | |||
3 | 6 |
1 | −x + 2 | |||
y = | *sin | |||
3 | 6 |
y − 3 | ||
√x = | ||
4 |
y − 3 | ||
x = ( | )2 | |
4 |
x − 3 | ||
y = ( | )2 | |
4 |
2−y | ||
sin(arcsin3x)=sin | −w radianach | |
6 |
1 | 2−y | |||
x= | sin | −w radianach,czyli | ||
3 | 6 |
1 | 2−y | |||
y= | sin | (radiany) | ||
3 | 6 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |