matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
o
stevcio:
znajdz funkcje odwrotna do: f(x)=2−6arcsin3x poki co zrobilem to i nie wiem co dalej: y=2−6arcsin3x 6arcsin3x=2−y/:6
2−y
arcsin3x=
6
25 paź 17:45
ICSP:
2 − y
3x = sin(
)
6
25 paź 17:46