Oblicz pole deltoidu
MaggieM: Dłuższa przekątna deltoidu ma długość 12 i tworzy z jego bokami kąty 30o i 45o. Oblicz pole
deltoidu.
25 paź 17:23
Aza:
| | e√3 | | e | |
f= |
| + |
| = 12 ⇒ e=.......... = 12(√3−1) |
| | 2 | | 2 | |
25 paź 18:12
hania:
19 lut 20:37
hania:
19 lut 20:37
pluszak:
10 lat minęło jak ....

a mój rysunek został
19 lut 23:00
Jolanta: Czym jest 10 lat w porównaniu z wiecznością 🙂
19 lut 23:06
pluszak:
Jolanto
Dla mnie za 10 lat ..... to już pewnie wieczność
19 lut 23:07
Jolanta: Oj tam oj tam Nie myślmy w ten sposób Póki co oddychamy I trzeba coś znajdować co sprawia
radość To forum pozwoliło mi wrócić do żywych Dzięki całej grupie osób życzliwych coś niecoś
sobie przypomniałam Dawno nie widać tutaj Godzia a ja ciągle pamietam jak rzucał sie na zadania
Bez pouczania przemadrzania się niezawodne osoby Pomagały Mozna było pytać o wszystko i nigdy
ETA nie wyśmiała
19 lut 23:26