matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdz czy podane funkcje sa rowne
mezzo:
f(x)=sinx g(x)=
√
1−cos
2
x
24 paź 18:54
ICSP:
π
π
f(−
) = −1 ≠ 1 = g(−
)
2
2
24 paź 19:51
Mila:
f(x)=sinx g(x)=|sinx| funkcje nie są równe, różne są zbiory wartości.
24 paź 20:33