pierwiastki
bozenna: pierwiastek z 27+pierwiastek z 48 − pierwiastek z 75
pierwiastek z 175 +pierwiastek z 180 − pierwiastek z 28 − pierwiastek z 180
Nie wiem jak mam to zrobić.
13 lis 23:01
AROB: pomogę
13 lis 23:03
AROB: √27 + √48 − √75 =√9*3 + √16*3 − √25*3 = 3√3 + 4√3 − 5√3 = 2√3
Drugi przykład na pewno nie ma pomyłki?
13 lis 23:07
bozenna:
pierwiastek z 170+ pierwiastek z 80−pierwiastek z28 − pierwiastek z 180
13 lis 23:33
paweł: 4
αγδα
17 kwi 22:42
Karolcia: ILE TO √80 ?
3 paź 20:45
f: ∑48
21 maj 13:14
jess: zapisz liczbę w postaci ułamka zwykłego .
a)0,0(2)
b)1,2(4)
c)−0,1(54)
d)2,(036)
e)1,12(5)
f)−0,10(45)
3 paź 17:04
...: √27
13 cze 22:56
daria: √90+√40−√250
3 gru 20:55