matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz granice funkcji
marzena:
lim x dazy do 0=4x/3sin2x
23 paź 13:10
Eta:
2*
2x
2
2
f(x)=
=
*1=
3*
sin(2x)
3
3
23 paź 13:13
Eta:
Poprawiam zapis:
2
lim
x→0
f(x)=.....=
3
23 paź 13:15
marzena:
dzieki eta
23 paź 13:33